Slėgio profiliavimas: Viena ryškiausių ACS aparatų savybių yra galimybė valdyti ir reguliuoti slėgio profiliavimą viso espreso ruošimo proceso metu. Slėgio profiliavimas leidžia baristoms valdyti, kaip aparatas spaudžia kavos rutuliuką skirtingais ruošimo proceso etapais. Ši funkcija leidžia išgauti iš kavos sudėtingesnius skonius ir aromatus bei sukurti individualizuotą espreso patirtį.
Dvigubi katilai geresniam temperatūros stabilumui: ACS Espreso kavos aparatai dažnai turi du boilerius – vieną garams, o kitą – kavos ruošimui. Ši konfigūracija užtikrina, kad aparatas palaikytų pastovią kavos ruošimo temperatūrą, kuri yra labai svarbi norint išgauti geriausius kavos skonius. Temperatūros stabilumas yra esminė geros kavos ruošimo dalis. espresso, ir ACS mašinos šioje srityje pasižymi puikiai.
PID temperatūros valdymas: PID (proporcinio-integralinio-išvestinio) temperatūros valdiklių integravimas ACS įrenginiuose leidžia tiksliai reguliuoti vandens temperatūrą. Nepriklausomai nuo Apie Nesvarbu, ar ruošiate espreso kavą, ar garinate pieną, naudotojas gali visiškai kontroliuoti temperatūrą ir užtikrinti idealias sąlygas skirtingų rūšių kavos pupelėms ir plikymo būdams.
Pritaikomas išankstinis užpilas: Išankstinis užpylimas – procesas, kurio metu kavos tirščiai prieš visišką ekstrakciją veikiami žemo slėgio, yra dar viena pritaikoma ACS aparatų funkcija. Tai leidžia vartotojui suminkštinti maltą kavą prieš didinant slėgį, todėl ekstrakcija vyksta sklandžiau ir dažnai geriau subalansuotas skonis.
Kompaktiškas ir ergonomiškas dizainas: Nepaisant pažangių funkcijų, ACS prietaisai, tokie kaip „Minima“, sukurti galvojant apie namų entuziastus. Kompaktiški ir estetiškai patrauklūs, šie prietaisai gali tilpti mažesnėse virtuvės erdvėse neprarandant našumo ar naudojimo paprastumo.